mandag den 8. januar 2007

Ro på igen

Endelig en lejr uden mulighed for hård vind og vand i teltet :) Eftermiddagen er brugt på at tørre udstyr. Men det er stort set umuligt at få alt fugt ud af tøj og teknik. Status er at 2 pandelamper, 1 lygte samt div. teknik er KIA (Killed in Action). I kommer til at undvære bloggen med mindre vi får fat i en ny oplader til mobilen. Og vi savner mest af alt vores pandelamper til at lyse op i mørket. I morgen vil vi gerne nå ind til Ribe, inde i landet, inden vinden for alvor tager fat i Vesterhavet. Vi skal have nyt udstyr, og vurdere vores situation. Nu ligger vi i teltet og slapper af, oven på endnu en hård, overraskende, men bestemt også spændende dag ;)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt gået indtil nu. Det er hårdt vejr i er oppe imod. Men vejret bliver jo altid bedre på et tidspunkt. Fokuser på det ;-)

mvh
Alfred Voetmann

Anonym sagde ...

Hej Ane og Peter!
Undertitlen på operaen Maskarade, som vi lige har været inde at se i aften, er: BLIV DIN DRØM. Det er I to i fuld gang med at leve op til!
Lykke på rejsen!
Karen

Anonym sagde ...

I har fået en hård start, men det er ikke uventet på denne årstid. Køb et par vandtætte pandelamper og en ny lader, og steam så mod nord. Projektet er for stort til at strande på dårligt humør oven på et irriterende uheld. Jeg følger jer spændt, og med beundring.

Med vnelig hilsen

Lars Gram

Anonym sagde ...

Hej Peter og Ane, det er for vanvittigt projekt til ikke at blive fuldført. I er ved at sætte en ny standard. Jeg ønsker jer al godt og følger jer spændt
Henrik Voldmester

Anonym sagde ...

Hej Ane og Peter, God tur ind til Ribe, jeg glæder mig hver dag til at læse nyt fra kajakerne. I kunne hvis bruge nogle varme knus - så varmenede knus til jer.

Ellen

Anonym sagde ...

Hej Ane og Peter

Godt gået, jeg kommer med en varm bil, når I kommer til Sjælland.

Hilsen fra Bente