lørdag den 6. januar 2007

Hvorfor?

Mens jeg lå 5 timer i min sovepose foran en udstilling om Vidå slusen og ventede på højvande, tænkte jeg godt nok et øjeblik over, hvorfor jeg gør det her. Da vi så endelig kom i kajakerne, var der ingen tvivl. Jeg er lykkelig på vandet! Og jeg elsker min nye Skim kajak:-). Den spiller max! -Ane

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ane,

Godt at høre at du er i dit rette element. Jeg håber i begge må få en fed oplevelse ud af turen rundt om DK. Det giver jo et vildt kick når man når sine mål.

Mvh

Morten B

Anonym sagde ...

Hej ane ! Det er da noget af en tur I har givet jer ud på. Men det skal nok blive spændende at følge.Selv pladrer jeg pt. rundt i Brøndby svømmehal som nyslået medlem af brøndby ro- og kajak klub og glæder mig til at komme ud på det rigtige vand til sommer og i min egen kajak (som ikke er købt endnu). Så kan det jo være vi mødes derude. Men ha nu en dejlig tur som jeg glæder mig til at følge.
mange hilsner fra Karin L.

Kajakteknik sagde ...

Skimkajakker er for lækre! (Og med ane i kajakken nås nye højder, hehe)

God tur derudaf!
kram
David

http://vandskabt.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hej Søster

Der er noget jeg ikke forstår. Hvordan planlægger du at komme Danmark rundt i havkajak, når du tydeligvis bare bruger den som hovedpude og ligger og sover op ad den??

Kram fra mig LILLEsøster