fredag den 19. januar 2007

Ro efter solen!

Stod op med blæst og regnvejr... Men det har vi godt nok vænnet os til. Derimod klarede vejret op med solen omkring kl. 0800. Og hvor var det fantastisk at kunne ro direkte mod solopgangen, mod Kattegat. Herfra gik det mod syd, mens et fantastisk lys fuldte os med skiftende farver dagen igennem. Idag er også den første dag på vandet, hvor vi ikke har set en sæl! Ane savner Peter's fanklub :-D Vi har roet 44km idag, og ligger nu lidt syd for byen Als. Det skulle blæse op i morgen, men vi satser på alligevel at kunne få nogle km i armene ;) Panorama billedet er taget efter frokosten med Ane i sin Skim kajak.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt at i har fået lidt godt vejr, men det ser ikke sælig godt ud for imorgen. Ved i hvad man kalder Brain-storming på jydsk? Stilleleg.

Fortsat god tur, Axel

Anonym sagde ...

Det er bare sejt Peter. De næste par dage blive det både koldt og fugtigt. Det er dejligt at fornemme, at I trods de mange udfordringer er fuldt ud opsat på at ro videre - fohåbentlig under behøring hensyn til verjret. Jeg er spændt på, om I kommer forbi Århus.

Tænker meget på jer
Annette

Anonym sagde ...

Det skrider godt for jer - Det er utroligt I kan komme så langt på en dag i det vejr. I er noget seje!
Håber I holder jer nogenlunde tørre - og teltet står fast, de næste dage bliver barske - hvis meteologerne får ret.
Pas på jer selv og hinanden!
Hilsen
Magna.